Retour & garantie

Bij producten die digitaal worden verzonden is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief. Zie voor informatie de algemene voorwaarden onder artikel 6, tevens vind je aanvullende informatie in artikel 230p van het Burgelijk wetboek Boek 6, Verbintenissenrecht.

Bij het doen van een bestelling met digitale online-inhoud wordt u in het bestelproces erop gewezen dat u door het bestellen akkoord gaat met levering (u krijgt een e-mail met de download). Verder erkent u dat u uw recht om de overeenkomst te herroepen verliest zodra het downloaden van de digitale inhoud is begonnen.

Uiteraard behoudt je wel het recht op garantie, Gigalicense geeft 100% activatiegarantie:

Mocht een digitale sleutel niet werken zorgen wij voor een vervangende correcte sleutel. We zullen eerst je huidige installatie nagaan en indien nodig de problemen oplossen. Garantie kun je aanvragen door contact met ons op te nemen, we adviseren om dit doen per e-mail inclusief screenshots/afbeeldingen van de exacte meldingen waar je tegenaan loopt. Op deze manier kunnen we je zo snel mogelijk en efficiënt helpen.